Catalunya Diari

Autobusos de Lleida ja ha distribuït 8.794 targes T-Temps

Autobusos de Lleida ja ha distribuït 8.794 targes T-Temps| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

Autobusos de Lleida ja ha distribuït 8.794 carnets de Bus T-Temps des que va començar a expedir-los el dia 2 de gener. La Paeria ha posat en marxa aquesta nova targeta de transport que permet viatjar gratuïtament en la xarxa d’autobusos urbans les persones de 65 anys o més empadronades a Lleida.

Fins ara s’havien assignat uns dies en funció de la primera lletra del primer cognom de l’usuari per gestionar-la de manera més còmoda i per evitar aglomeracions. A partir de dilluns, dia 26 de gener, els usuaris que encara no l’hagin expedit, la poden tramitar sense necessitat d’anar un dia en concret.

La targeta ha començat a funcionar aquest mes de gener i dóna dret a gaudir d'un nombre il·limitat de trajectes sense cap cost per a l’usuari. Per tant, a partir d’aquest mes els autobusos urbans són gratuïts a Lleida per als usuaris de 65 anys o majors, de manera universal.

La T-Temps s’ha de gestionar a l’oficina d’atenció al client d’Autobusos de Lleida, amb entrada des de l’avinguda de Madrid. Es tramita al moment i es pot utilitzar de manera immediata. Només s’ha de portar el DNI i a la mateixa oficina es fa una fotografia digital (pel que s’aconsella que es vagi personalment perquè es pugui lliurar la tarja al moment). En rebre-la, els usuaris han de lliurar la seva antiga targeta T-Nostra A o T-Nostra B. El cost d’emissió de la nova targeta és de dos euros.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 793 27 29 99 al telèfon d'informació 010.


Comentaris

envia el comentari