Catalunya Diari

Autobusos de Lleida recupera el servei habitual a la majoria de les línies

Només quedaran amb horari reduït en dies feiners les línies 1 i 3, mentre que la L-11 no circularà i la L-8 no donarà servei els diumenges

Imatge d'arxiu d'un autobús urbà de Lleida
Autobusos de Lleida recupera el servei habitual a la majoria de les línies amb l'entrada en fase 3 | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida segueix recuperant el servei de les línies d'autobusos urbans de la ciutat, a mesura que es van superant les fases de l'estat d'alarma per l'epidèmia de la Covid-19.

A partir d'aquest dijous, quan Lleida passarà a fase 3, la majoria de línies que encara tenien restriccions recuperen el servei regular. Són les línies L4, L5, L6, L10 i L20, que se sumen a la L-2, la L-7 i l'L9 que ja funcionaven amb normalitat des de l'1 de juny. En canvi, les línies L1 i L3 funcionaran en dies feiners amb les freqüències habituals durant el mes de juliol. La L-11 Centre Històric seguirà sense servei i la L-8 només funcionarà de dilluns a divendres.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Lleida un nou polígon industrial privat de fins a 36 hectàrees

La Comissió Informativa de polítiques de la Gestió urbanística i Mobilitat de la Paeria de Lleida ha tramitat aquest dimecres l'aprovació provisional de la modificació del planejament urbanístic per facilitar el desenvolupament del sector industrial SUR 35, uns terrenys de 36 ha de superfície situats entre l'Ll-11 i el polígon Camí dels Frares.

La modificació del pla parcial d'aquest sector té com a objectiu disminuir les càrregues d'urbanització previstes, per tal de garantir la viabilitat de l'àmbit, afavorint així la implantació de nova indústria a la ciutat, de forma coordinada amb els sectors industrials i les infraestructures existents. Els promotors es comprometen a finançar la millora del transport públic fins a aquest sector.

La necessitat d'impulsar la industrialització de Lleida

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme Toni Postius, ha destacat la necessitat d'impulsar la industrialització de Lleida, «una de les prioritats d'aquest govern», que també té en marxa el projecte del macropolígon de Torreblanca-Quatre Pilans. «Volem fer ús del marge que permet la legalitat urbanística per fer viables els projectes dels promotors que volen invertir a la ciutat, ha assenyalat. A més, «el desenvolupament d'aquest sector ha d'ajudar a millorar la disponibilitat de sòl industrial de qualitat a la ciutat, que és un dels nostres objectius», ha explicat.


Comentaris

envia el comentari