Catalunya Diari

Avalot organitza a Lleida una trobada amb influencers i youtubers

També es parlarà del teletreball i es donaran alguns consells i pautes per a desenvolupar-lo de forma efectiva

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Els Joves de la UGT de Catalunya organitzen els dies 4 i 5 d'octubre a Lleida la XI Trobada anual de l'Avalot, que porta per títol 'Què ens suposa viure i treballar a Internet?'. Unes jornades anuals en les quals els joves es reuneixen per formar-se i compartir experiències. En aquesta ocasió, els participants tractaran temes com el big data, el teletreball, l'autoocupació i/o els influencers.

En total, s'han programat tres taules informatives, que es duran a terme des de la tarda de divendres, fins al migdia de dissabte. Les formacions, els àpats i l'allotjament es durà a terme a l'alberg Sant Anastasi de Lleida. La cloenda, que comptarà amb un vermut popular, anirà a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, i José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

'Llums i ombres del teletreball'

La primera taula d'aquesta XI Trobada de l'Avalot, 'Llums i ombres del teletreball', comptarà amb la presència de la directora de la Inspecció de Treball a Lleida, Sandra Montagut, i de Guillem Arís, director d'Autoocupació, qui explicaran com es regula el teletreball, així com quines mesures i quins protocols s'han de seguir perquè es respectin tots els drets dels treballadors i com les empreses poden aplicar-los.

'Les noves professions o les professions tradicionals adaptades' serà el tema central de la segona taula. Youtubers, instagramers, influencers... paraules tan de moda avui dia, darrere de les quals hi ha treballadors i treballadores de perfils diversos, que ens explicaran com és la seva feina de primera mà. El ponent d'aquesta taula serà Luc Loren, youtuber professional i DJ.

La taula 'Com influeix Internet a la teva vida?'

Dissabte, continuarà la trobada amb la taula 'Com influeix Internet a la teva vida?', amb l'investigador i professor de la UPC, Ramon Sangüesa, qui parlarà de la quantitat de dades que es generen amb l'ús d'internet i què se'n fa amb elles. Per la seva part, Tomàs Moré, responsable del programa Internet Segura del CESICAT, explicarà als participants els riscos als quals ens exposem a Internet i com fer un bon ús per protegir-nos.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari