Catalunya Diari

Avança la construcció de l'hospital annex a l'Arnau de Vilanova de Lleida

Tindrà 4.816 metres quadrats en quatre plantes que permetran donar resposta a les necessitats derivades de la covid-19

Pla general de les obres del nou equipament annex a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Avança la construcció del l'hospital annex a l'Arnau de Vilanova que servirà per augmentar la capacitat assistencial | LleidaDiari.cat

Les obres del nou espai polivalent que s'està construint al costat de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per poder augmentar la capacitat assistencial segueixen avançant. Tindrà 4.816 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i està dissenyat com a un equipament polivalent que podrà tenir diversos usos, com per exemple consultes externes o llits d'UCI que permetran donar resposta a les necessitats sanitàries derivades de la covid-19.

El director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, ha visitat aquest dilluns els treballs. La intenció és aquest equipament estigui enllestit a finals d'aquest any.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Donarà més seguretat i una millor organització

Comella ha destacat que aquest nou espai «donarà més seguretat i una millor organització tant als professionals sanitaris com als pacients, que disposaran d'espais amplis i confortables amb totes les prestacions necessàries». Per la seva banda, el gerent de l'Institut Català de la Salut a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Ramon Sentís, ha afirmat que aquest projecte «permet tenir uns espais polivalents de primer nivell per poder adaptar-los ràpidament en funció de les necessitats de cada moment».

El nou espai polivalent disposarà de quatre plantes (planta baixa més tres plantes) i estarà connectat internament amb l'edifici principal de l'Hospital a través d'una passarel·la que connectarà les dues edificacions per la tercera planta; la qual cosa facilitarà la tasca dels professionals i oferirà més confort als pacients. El nou espai hospitalari polivalent de l'Arnau de Vilanova és un dels cinc espais que el CatSalut està construint arreu de Catalunya per donar una resposta ràpida a situacions de pandèmia. Els altres quatre estan ubicats als hospitals Pere Virgili (Barcelona), Germans Trias i Pujol (Badalona), Bellvitge (Barcelona) i Moisès Broggi (Barcelona).


Comentaris

envia el comentari