Catalunya Diari

Azul Marino Viajes compra Iltrida Viatges i integra les 16 oficines i els 45 treballadors de l'agència lleidatana

El grup basc esdevé amb aquesta operació la sisena xarxa d'agències de viatges més gran de l'Estat

Azul Marino Viajes ha subscrit un contracte de compravenda pel 100% de les accions de Viatges Iltrida i, d'aquesta manera, es converteix en la sisena agència de viatges amb un major nombre d'oficines pròpies de l'estat espanyol. Amb aquesta operació, que es va signar el 27 d'abril, el grup de viatges basc integra en la seva estructura la xarxa d'atenció als clients, així com les setze oficines i els 45 treballadors de l'agència de viatges lleidatana. A la vegada, mitjançant la compra Azul Marino Viajes absorbeix també al consolidador de creuers Matx Cruceros i Viajar.org, entre altres webs i aplicacions mòbils.

Una oficina de l'agència Iltrida Viatges al centre de Lleida
Una oficina de l'agència Iltrida Viatges al centre de Lleida | LleidaDiari.cat

Amb aquesta adquisició, Azul Marino Viajes preveu incrementar la facturació del grup un 35% durant el 2018. L'operador basc passa a tenir ara un total de 50 punts de venda, 37 dels quals vacacionals, vuit dedicats a empreses, tres a majoristes, un a viatges receptius i el digital, a través d'Internet, a més de la central de reserves del País Basc i un hotel.

  

El soci fundador i director general d'Iltrida Viatges, Celestí Roca, considera que l'acord permet «enfortir els objectius de creixement d'una empresa capdavantera a la seva àrea de negoci, que consolida la seva posició en un sector extremadament competitiu i en constant transformació». Des d'Azul Marino Viajes han valorat «la garantia que suposa per a una empresa familiar que porta gairebé 40 anys treballant, enfortir i mantenir l'arrelament d'un projecte de la mà d'una empresa –també familiar- solvent i consolidada a Catalunya com és Iltrida».

L'operació permet a Azul Marino Viajes reforçar els seus plans d'expansió. La xarxa comercial pròpia del grup basc estava formada fins aara per 30 oficines, situades a Barcelona, Madrid, València, Alacant, Múrcia, Bilbao, Santander, Logronyo, Gijón, Valladolid, Sant Sebastià, Vitòria, Pamplona, Còrdova, Sevilla, Saragossa, Osca, Jaca, Alcanyís i Montsó-, a les quals s'hi sumaran les setze d'Iltrida Viatges, repartides entre Barcelona, Tarragona i Lleida, a més de dos centres d'empresa, el consolidador de creuers i excursions i el web Viajar.org, entre altres.


Comentaris

envia el comentari