Catalunya Diari

Baixen fins als 191 els hospitalitzats amb coronavirus a Lleida

Puja en 1 i fins als 23 els pacients a les UCI dels diferents centres hospitalaris

Pla general de la façana principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida
Baixen fins als 191 els hospitalitzats amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida | LleidaDiari.cat

El nombre d'ingressats amb covid-19 als hospitals de la regió sanitària de Lleida ha baixat aquest dimarts, després de dos dies de pujades, i se situa en els 191, 12 menys respecte al dia anterior, segons el Departament de Salut.

Les UCI dels diferents centres hospitalaris registren un increment d'un pacient i ara ja n'hi ha 23. Des que va començar el rebrot al Segrià, un total de 180 persones han estat donades d'alta a l'Hospital Arnau de Vilanova, i al Santa Maria n'han estat un total de 4. Pel que fa als centres habilitats per aïllament d'aquelles persones temporeres de la fruita o que no tenen possibilitat de confinar-se, n'hi ha 36, 13 menys que ahir, repartides entre l'Hotel Rambla i la casa de colònies La Manreana de Juneda.

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 74 persones ingressades

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova hi ha 74 persones ingressades amb coronavirus, 11 menys més respecte a dilluns. D'aquestes, 12 es troben a l'UCI i 62 a planta. A l'Hospital Universitari Santa Maria el nombre de persones ingressades s'ha incrementat de tres, passant de 35 a 38. D'aquestes, 32 es troben a planta i sis estan a l'UCI.

D'altra banda, a l'Hotel Salut Nastasi baixa a 14 el nombre de persones ingressades, quatre menys que dilluns, i a altres centres hospitalaris de la Regió Sanitària hi ha 65 persones, de les quals cinc a l'UCI i 60 a planta, les mateixes que dilluns. Finalment, respecte als que fan l'aïllament als centres habilitats, a l'Hotel Rambla hi ha 16 persones, de les quals 2 amb covid positiu i 14 són contactes. A La Manreana hi ha 20 persones, totes amb covid positiu, quatre menys que dilluns.


Comentaris

envia el comentari