Catalunya Diari

Baixen el nombre d'ingressats per Covid-19 a Lleida

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida té 5 menys ingressats que ahir, 51 en planta i 9 en UCI

Pla general de la carpa instal·lada davant de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per acollir persones amb símptomes de la covid-19
Baixen els ingressats per Covid a Lleida | LleidaDiari.cat

Els hospitals de Lleida han reduït el nombre de persones ingressades en les últimes hores, concretament, avui hi ha 9 pacients menys, segons han informat el Departament de Salut.

L'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida té 5 menys ingressats que ahir, 51 en planta i 9 en UCI i, a més, ha donat l'alta a 8 nous pacients (74 en total des de l'1 de juliol).

  

Per la seva banda, l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida suma un pacient en planta (3 en total) i resta un en UCI, quedant-se amb 4 totals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'Hotel Salut Nastasi té actualment a 10 ingressats

L'Hotel Salut Nastasi té actualment a 10 ingressats, 5 menys que ahir, i els tres hospitals privats de Lleida tenen a 43 pacients, un més que ahir. Paral·lelament, els dispositius habilitats perquè positius o contactes puguin portar un aïllament al no tenir possibilitat de fer-ho en els seus domicilis, suma 6 noves incorporacions més i suma ja 86. En concret, l'Hotel Rambla té a 35 persones (7 positives i 28 contactes) i la granja escola La Manreana 51, totes elles positives.


Comentaris

envia el comentari