Catalunya Diari

Biblioteques nocturnes durant l'època d'exàmens a la UdL

Cappont, Ciències de la Salut i Igualada obren també els dissabtes fins el 15 de juny

Imatge nocturna de la biblioteca de Lletres, captada al concurs Biblioinstants
Imatge nocturna de la biblioteca de Lletres, captada al concurs Biblioinstants | UdL

L'alumnat de la Universitat de Lleida (UdL) pot utilitzar les biblioteques de la Facultat de Lletres i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) en horari nocturn mentre durin els exàmens del segon quadrimestre d'aquest curs 2019-2020. Continua així una iniciativa que la UdL va posar en marxa com a prova pilot el 2017 a petició de l'estudiantat. L'oferta es completa amb l'obertura durant quatre dissabtes de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut i el campus d'Igualada.

Durant aquest període excepcional, la biblioteca de l'ETSEA obrirà de dilluns a divendres, de 9.00 hores del matí a les 2.00 hores de la matinada, entre els dies 1 i 27 de juny. L'única excepció serà el dia 24, festivitat de Sant Joan, que romandrà tancada. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Horari especial de dissabte

Els dissabtes, l'horari es concentra entre les 09.00 hores i les 14.00 hores. La de Lletres, ubicada al Rectorat, està en funcionament de dilluns a diumenges, entre les 9.00 hores del matí i les 2.00 hores de la matinada fins al dia vinent 20 de juny. Respecte a l'horari nocturn, entre les 9 del vespre i el tancament, l'entrada i la sortida es farà a les hores en punt. També s'ha fixat l'obertura extraordinària de les biblioteques de Cappont, Ciències de la Salut durant quatre dissabtes: 25 de maig, 1, 8 i 15 de juny. En aquests casos, l'horari és de 09.00 h a 14.00 h.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari