Catalunya Diari

El Bisbat de Lleida condemna la violència policial de l'1-O

El bisbat demana una pregària al Senyor per demanar «la pau, el respecte per la dignitat de les persones i la fraternitat»

Bisbe de Lleida, Salvador Giménez
Bisbe de Lleida, Salvador Giménez | LleidaDiari.cat

El Bisbat de Lleida ha emès un comunicat de condemna de la violència per part de la policia espanyola i la Guàrdia Civil durant el referèndum de l'1 d'octubre. En la missiva, el bisbat indica que «des de la pluralitat ideològica dels nostres fidels i alhora des del missatge de pau que es desprèn de l'Evangeli i també de les encícliques papals, manifestem el nostre suport a totes les persones que han estat i estan ferides físicament i emocionalment». El bisbat demana una pregària al Senyor per demanar «la pau, el respecte per la dignitat de les persones i la fraternitat» i fa una aposta per «parlar i escoltar els altres per aconseguir-ho».

Des del Bisbat de Lleida s'ha volgut posar de manifest la preocupació després dels darrers esdeveniments ocorreguts a Catalunya en relació al referèndum de l'1-O i la violència per part de la policia espanyola i la Guàrdia Civil. Així mateix, reiteren el contingut de la nota dels bisbes de la Tarraconense del 20 de setembre on s'apel·lava al respecte als drets i les institucions catalanes.


Comentaris

envia el comentari