Catalunya Diari

BNI Lleida impulsa el networking entre empresaris per a millorar els seus negocis

LleidaDiari.cat ha presentat aquest dimecres els seus serveis als participants
Trobada de BNI Lleida aquest dimecres.
La trobada serveix per buscar respostes a les necessitats de la resta de membres de BNI Lleida. | LleidaDiari.cat

 

Ets empresari i necessites promocionar el teu negoci? A BNI Lleida et poden ajudar més que mai. BNI Lleida és una entitat que des de fa dos anys uneix a la capital del Segrià a empresaris de diferents disciplines per a fer networking, és a dir, una xarxa en la qual s'ajuden els uns amb els altres. Segons ha explicat Magda Solé a LleidaDiari.cat, membre del grup a Lleida, BNI és una organització que existeix en l'àmbit mundial des de fa anys, i no té altre objectiu que agrupar a diferents empresaris amb una única finalitat: fer créixer els seus negocis. De fet, en els darrers sis mesos a Lleida han aconseguit generar fins a 680.000 euros.

 

A Lleida són ja disset empresaris els que han decidit apostar per BNI i cada dimecres al voltant de les 7.00 hores del matí es reuneixen per a posar punts en comú, compartir experiències i explicar, conèixer i oferir a la resta de companys l'ajuda que necessitin per a potenciar-se professionalment. Al grup de Lleida hi ha un equip de lideratge format per un president, una vicepresidenta i un tresorer. A banda, també es compta amb el suport d'un comitè de membres que s'encarreguen de fer un seguiment a la resta d'integrants del grup i d'ajudar-los amb els diferents problemes o dubtes que puguin tenir. LleidaDiari.cat, el segon mitjà digital més llegit de la demarcació de Lleida, ha tingut aquest dimecres l'oportunitat de presentar el seu projecte entre les empreses que formen part de BNI. Una trobada molt productiva per totes dues parts, que ha servit per palpar la necessitat de comunicar que tenen avui en dia totes les empreses.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Membres actuals de BNI Lleida.
Fotografia de família de les persones participants en les trobades de BNI Lleida. | LleidaDiari.cat

Quins requisits s'han de complir?

El principal requisit per entrar a formar part del grup de BNI és, sens dubte, ser empresari. A partir d'aquí, s'haurà de tenir en compte que només hi podrà haver un empresari de cada sector. És a dir, si ja hi ha un electricista al grup, no podrà entrar un altre. D'aquesta manera, dins el grup no hi ha competència per sectors i tots els membres del grup s'esforcen a difondre els negocis de cadascun dels seus companys.

 

Per a Magda Solé la seva experiència dins el grup de BNI Lleida és molt positiva, ja que «et dóna molta visibilitat i prestigi». A banda, destaca, poden gaudir de formacions de diferents tipologies per tal de seguir millorant com a empresaris. Solé ha explicat a LleidaDiari.cat que, fins i tot, ha tingut clients vinguts de diferents ciutats del país, tot això, gràcies a la col·laboració d'altres companys integrants de BNI. Sens dubte, BNI és sinònim d'empatia, de solidaritat i d'ajuda. I tu, t'animes a formar-hi part?

Trobada de BNI Lleida aquest dimecres.
Un moment de la trobada d'aquest dimecres dels participants de BNI Lleida. | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari