BO de Shalom inicia un cicle de tastos per conèixer el producte de proximitat

La primera de les sessions va tenir lloc el passat divendres, dia 1 de febrer, a càrrec de Cal Valls
Cartell Bo de Shalom
Imatge del cartell | LleidaDiari.cat

L'establiment BO de Shalom-La Gremial ha posat en marxa aquest mes de febrer un calendari molt complert de tastos gratuïts i guiats. Productes idonis per a una dieta sana i equilibrada per al nostre cos. La primera de les sessions va tenir lloc el passat divendres, dia 1 de febrer, a càrrec de Cal Valls, una empresa de Vilanova de Bellpuig especialitzada en producte ecològic.

 

Les properes propostes programades són:

  

  

- 5 de febrer, 19.00 hores: 'Coneixem les infusions i les seves propietats', de la mà del Parc de les Olors de Linyola.

  

  

- 6 de febrer, 18.00 hores: 'Beneficis de beure Vitae Kombucha', amb Slow Drinks.

  

  

- 13 de febrer, 19.00 hores: 'Història i propietats de la mel', amb Torrons i Mel Alemany.

  

  

- 20 de febrer, a les 19.00 hores: 'Pràctiques agrícoles sostenibles', amb l'Hort del Silenci.

  

  

- 27 de febrer, a les 19.00 hores: 'Coneixements dels orígens, tradicions i actualitat de l'Oli d'Oliva de les Terres de Lleida'.

 

 

Totes les sessions tindran lloc a l'establiment BO de Shalom-La Gremail, situat a la Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5, de Lleida ciutat. Els interessats en rebre més informació poden fer-ho a través del telèfon 973 10 39 86 o enviant un correu electrònic a [email protected]

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Arrenquen les primeres jornades gastronòmiques a 4 mans 

Les 1es Jornades Gastronòmiques 'A 4 Mans Lleida' van començar el passat dijous dia 31 de gener amb l'elaboració d'un menú 3D a càrrec dels cuiners Marcio Barradas, de Moodbytes (Barcelona), i de Mateu Blanch, del Caravista Restaurant (Lleida). En aquesta primera sessió Marcio Barradas, director i fundador de Moodbytes, empresa dedicada a l'aplicació de les últimes tecnologies en el sector de l'alimentació, i Mateu Blanc, van elaborar un original menú inspirat en motius marítims amb l'ajuda d'una impressora 3D.

 

Les jornades, organitzades per Caravista Restaurant, es desenvoluparan del 31 de gener al 7 de març amb la participació de sis cuiners de Lleida i d'altres contrades.la iniciativa consistirà en cinc sopars gastronòmics, celebrats els dijous al Caravista Restaurant, en cadascun dels quals ell mateix i un xef convidat elaboraran un menú que fusionarà els respectius estils. Durant la presebtració de les jornades es va destacar que és la primera vegada que Lleida acull una experiència d'aquest tipus, i es va incidir en el fet que l'activitat «té el valor afegit d'organitzar una activitat gastronòmica en un període en el que hi ha poca oferta d'iniciatives d'aquest tipus».

 



Comentaris

envia el comentari