Catalunya Diari

Obren un nou restaurant dedicat als entrepans a Lleida

La inauguració tindrà lloc aquest vespre al carrer Torres de Sanui, 24

Imatge promocional
Imatge promocional | LleidaDiari.cat

Uns negocis tanquen i, uns altres, obren. Aquest és el cas del restaurant especialitzat en entrepans casolans 'Bokadium' que s'inaugura a les 20.00 hores d'aquest vespre a Lleida. Segons han explicat els creadors d'aquest nou espai a través de les seves xarxes socials, tots els entrepans que serviran a partir d'aquest dimecres tenen un procés d'elaboració escrupolosament cuidat, des de les sales fins al darrer ingredient salsa. 'Bokadium' obrirà aquest vespre les seves portes al carrer Torres de Sanui número 24 de Lleida. T'hi atreveixes a donar-li la volta als avorrits i tradicionals entrepans i a experimentar nous sabors i textures?

Imatge d'una sessió de fotos als bocates de Bokadium
Imatge d'una sessió de fotos als bocates de Bokadium | @bokadium

 

  

  

Aquesta notícia arriba després que LleidaDiari.cat anunciés la setmana passada la pròxima obertura d'un restaurant de menjar ràpid KFC a Lleida. Lleida canvia. I els seus establiments, també. Després que fa unes setmanes ens despertéssim amb la notícia que la mítica pastisseria Prats de Lleida tancava les seves portes al Passeig de Ronda, ara ens assabentem que a l'illa d'oci del campus de Cappont obrirà una franquícia de KFC. Concretament, la firma està habilitant l'antic local del Mc'Donalds de Cappont i, tot i que ja estan fent obres al seu interior, encara es desconeix la seva data d'obertura.

L'humor en els nous negocis que obren a Lleida

L'empresa compta ja amb milers de restaurants de menjar ràpid en tot el món i es caracteritza per oferir, bàsicament, pollastre arrebossat i fregit. La seva pròxima obertura no ha deixat indiferent a ningú i tampoc, com no podria ser d'una altra manera, al Postureig de Lleida. Ficant-li una mica d'humor a la situació, el popular personatge lleidatà va penjar fa uns dies a les seves xarxes socials un muntatge d'una fotografia amb el logo KFC i el va 'lleidatinitzar' tot escrivint: «Kin Fart de Caragols». Sigui com sigui l'humor que tinguis, el que és cert és que l'oferta gastronòmica a Lleida està canviant a passos accelerats deixant pas a noves franquícies i negocis innovadors.


Comentaris

envia el comentari