Catalunya Diari

El barri de la Bordeta de Lleida celebra aquest dissabte la Ruta de la Tapa

El barri de la Bordeta de Lleida es prepara per acollir aquest dissabte la segona edició de la Ruta de la Tapa. Serà a partir de les 12.00 hores fins a les dos de la tarda. Aquesta iniciativa està organitzada per l'Associació de Comerciants del barri i és el preludi de la seva Festa Major. La Ruta de la Tapa, en la qual hi participen fins a nou establiments, s'inicia al bar Botet  i continua per La Fàbula, Arte Sano, la Cafeteria Duendes, Koko Avinguda, Mar Restaurant, Punto Tapeo i els restaurants Gaudí i Urgell. Tots els participants formen part del sorteig ‘Rasca i guanya’ amb la teva tapa. Tots els establiments ofereixen un refresc, una copa de vi o una cervesa més una tapa per 3 euros.

La Bordeta ha celebrat aquest divendres a la tarda una nova ruta, en la qual hi han participat el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Comerç i Turisme, Rafael Peris, la regidora de la Bordeta, Montse Parra, així com els regidors Carles Vega i Joan Vilella. D’aquesta manera, plegats han volgut fer costat a la presidenta dels comerciants del barri, Paquita Tena, i a la seva junta directiva, promotors de l’esdeveniment.

La Ruta de la Tapa és el preludi dels actes que té programat el barri per la Festa Major de la Bordeta.

Cartell de la Ruta de la Tapa del barri de la Bordeta de Lleida.
Cartell de la Ruta de la Tapa del barri de la Bordeta de Lleida. | LleidaDiari.cat

Ruta de la Tapa de San Miguel

Un dels certàmens més coneguts a la demarcació de Lleida és la Ruta de la Tapa de Sant Miguel, una proposta en la qual enguany hi han participat fins a 61 establiments d'hostaleria. Cadascun d'enguany han elaborat en aquesta edició una tapa per a l'ocasió, amb la col·laboració d'un assessor gastronòmic i un jurat especialitzar.

L'establiment guanyador de l'edició de 2018 ha estat el restaurant La Brasa d'Or de Lleida. El seu xef, Oscar Ruix, qui ha rebut el premi aquest divendres, ha elaborat una tapa que porta per títol «Capritx de sardina. Coqueta de pasta de full amb guacamole, sardina fumada, vinagreta de ceba morada picada, tomàquet cirerol i cebollí, i acabat amb brots tendres i boleta de gelat d'oli d'oliva i tomàquet de branca»

El xef de La Brasa d'Or elaborant la tapa guanyadora del 2018.
El xef de La Brasa d'Or elaborant la tapa guanyadora del 2018. | @ComunicantBP

 


Comentaris

envia el comentari