Catalunya Diari

La Boscana de Bellvís acull el concurs per escollir el millor sommelier de Catalunya 2018

Els catorze aspirants hauran de demostrar les seves habilitats en les proves de decantació, tast, maridatge, estil i idioma, entre altres
La Boscana de Bellvís obté una estrella Michelin
La Boscana de Bellvís obté una estrella Michelin | ACN - Fotografia: La Boscana

El Restaurant La Boscana de Bellvís, amb una estrella Michelin, acull aquest dilluns el concurs que servirà per escollir el Millor Sommelier de Catalunya 2018, organitzat per l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS). Enguany són catorze els sommeliers, tres dones i onze homes, que aspiren a aconseguir aquest reconeixement. Durant el matí, els aspirants se sotmetran a un examen escrit i a les proves de decantació, tast i idioma.

 

Els tres millors segons el jurat passaran a la final de la tarda, en què els sommeliers hauran de demostrar les seves habilitats amb un test ràpid, un tast oral, la identificació de productes i prova d'idioma. També hauran de superar les proves de correcció d'una carta errònia, de presa de comanda i maridatge, de decantació i d'estil. La Boscana també serà l'escenari de la Nit del Sommelier, gal·la que esdevé el punt de trobada anual dels membres de l'associació i de representants del món del vi i en la qual es donarà a conèixer el guanyador de l'edició d'enguany del concurs.



Comentaris

envia el comentari