Catalunya Diari

Les botigues lleidatanes tanquen abans per un dia per exigir una reforma horària

El pròxim 20 de novembre abaixaran les persianes a les 19.00 hores de la tarda

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Des de l'associació Slow Shop Lleida tornen a organitzar la Diada per la Reforma Horària el pròxim dimecres 20 de novembre de 2019.

En l'anterior edició, el novembre de 2018, més de 200 comerços, empreses i serveis de la ciutat de Lleida van participar de la Diada per la Reforma Horària modificant el seu horari per un dia i tancant a les 19.00 hores de la tarda.

Una iniciativa que pretén sincronitzar els horaris laborals amb la resta de països d'Europa

Segons informen des de l'entitat, la Reforma Horària és una iniciativa que pretén sincronitzar els horaris laborals amb la resta de països d'Europa - sense reduir les hores de treball ni la productivitat - recuperant les dues hores de desfasament horari per tal d'impulsar una nova cultura del temps que faciliti la conciliació de la vida laboral i personal, adquirir hàbits més saludables d'alimentació i descans, disposar de més temps per a l'oci, la cultura i l'associacionisme.

Per adherir-se a la Diada 'Lleida per la Reforma Horària' només cal visitar el web lleidaperlareformahoraria.cat i adaptar el logotip del vostre comerç, servei o entitat a la imatge de la campanya per a fer-ne difusió a les xarxes. També es pot contribuir a la sensibilització de la ciutadania compartint els materials divulgatius generats per la campanya i animar-se a modificar els horaris laborals per un dia - tancant a les 19.00 hores el pròxim 20 de novembre de 2019. Us animeu?

 

També et pot interessar...


Comentaris
Montse
S.haurie de tancar tot l.any a les 7 i no obrir a les festes de nadal. Es vergonyos que amb els temps que som encara hi ha gent que entren a ultima hora a comprar....

envia el comentari