Catalunya Diari

Bricorama tanca les portes de la seva botiga a Lleida

Actualment l'establiment compta amb una quinzena de treballadors

Imatge d'arxiu d'una botiga Bricorama
Imatge d'arxiu d'una botiga Bricorama | CdeComunicacion
La cadena de supermercats especialitzats en articles de bricolatge Bricorama, tanca les seves portes a Lleida. La firma francesa té la seva botiga ubicada al barri de Pardinyes, concretament, als antics tallers Rocafort.

Segons ha avançat el diari 'Segre' aquest dimarts, actualment l'establiment compta amb una quinzena de treballadors i preveu tancar de forma definitiva en un marge aproximat de dos mesos. 

Marxen de tota Espanya

Mentrestant, s'estan començant a liquidar els productes disponibles per tal de vendre el màxim possible abans del cessament de la seva venda comercial a la capital del Segrià. Però la de Lleida no serà l'única botiga de Bricorama que tancarà, ja que s'espera que facin el mateix la resta de superfícies que hi ha repartides per l'Estat.

Tal com han informat des de la mateixa marca, la causa de la marxa de Bricromada d'Espanya és el problema en les negociacions amb els italians de Bricofer que, en un principi, havien de fer-se càrrec de les botigues espanyoles. Així doncs, Lleida torna a dir adéu a una de les seves botigues més conegudes i restarà a l'espera que alguna altra marca decideixi ocupar l'espai que deixarà buit al barri de Pardinyes.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari