Catalunya Diari

El Bus Turístic arrenca aquest dissabte una nova temporada de primavera coincidint amb la Setmana Santa

El bus circularà diàriament fins a l’1 d’abril i després els caps de setmana de primavera i els festius 1 i 11 de maig

El bus turístic de Lleida
El bus turístic de Lleida | LleidaDiari.cat

La nova temporada del Bus Turístic a Lleida arriba amb la primavera. Turisme de Lleida posa en marxa aquest servei a partir d'aquest dissabte 24 de març, coincidint amb la Setmana Santa. El bus operarà durant cada dia de la Setmana Santa fins a l'1 d'abril i després els caps de setmana de primavera, i els festius 1 i 11 de maig. El bus sortirà de la parada de davant de la Paeria a les 11.00, 12.00, 13.00 i a les 16.00, 17.00, 18.00 i 19.00 hores. El recorregut té una durada aproximada d'una hora. Els usuaris que pugin al Bus Turístic tindran l'accés gratuït al Castell dels Templers de Gardeny. La visita del Castell es pot realitzar amb el bus de les 11.00 i 12.00, els caps de setmana i festius, que és quan és obert l'equipament (de 10.00 a 13.30 hores). El recorregut del Bus Turístic comença davant de la Paeria i té una durada aproximada d'una hora.

  

El Bus Turístic és un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones. La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita al Castell Templer de Gardeny amb la Ruta Històrica que es fa en la temporada de primavera. El preu del tiquet de bus és d'1,20 euros (el mateix que el bitllet senzill del transport urbà) i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Temps, T-Nostra, T-Estudiant ATM i Emocity). El preu dels auriculars és de 50 cèntims. El vehicle disposa d'un sistema d'àudio amb quatre idiomes perquè els viatgers escolin durant el trajecte les principals referències de la ciutat.

L'àudio és en català, castellà, anglès i francès. Turisme de Lleida promou aquest servei amb Autobusos de Lleida i amb el gimnàs EKKE que torna a ser patrocinador del Bus. El Bus Turístic de Lleida es consolida com a servei per atansar el visitant al Castell dels Templers de Gardeny. 1.871 viatgers van utilitzar el servei del bus per pujar al Castell dels Templers i visitar l'equipament patrimonial. 12.000 persones van utilitzar el Bus Turístic l'any 2017, 4.415 dels quals ho van fer durant el mes d'agost. Per a més informació: Turisme de Lleida, al tel 973 700 319, al c/ Major, 31 o al web www.turismedelleida.cat

Cartell de les activitats que es poden fer amb el Bus Turístic
Cartell de les activitats que es poden fer amb el Bus Turístic | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari