Catalunya Diari

La cadena Snipes obrirà una botiga de roba i calçat urbà a Lleida

El local fa xamfrà amb la plaça Sant Joan i el carrer Saragossa i que té uns 200 metres quadrats

Imatge d'una botiga Snipes
Imatge d'una botiga Snipes | Fashion Network

La multinacional alemanya Deichmann especialitzada en calçat obrirà una botiga a l'Eix Comercial de Lleida, segons ha avançat aquest divendres el diari 'Segre'.

Concretament, s'obrirà un espai de la cadena Snipes, especialitzada en roba i calçat urbà apte per a totes les edats. Està previst que la firma obri la seva primera botiga a Lleida al local on fins fa poques setmanes estava ubicada una botiga Decathlon. 

Obrirà en dos mesos

Concretament, es tracta del local que fa xamfrà entre la plaça Sant Joan i el carrer Saragossa i que té uns 200 metres quadrats. Actualment, la firma alemanya ja ha iniciat les obres de la botiga i s'espera que pugui obrir les seves portes al públic en un temps aproximat de dos mesos. Per la seva banda, Decathlon s'ha decantat per intensificar la seva oferta en la nau ubicada en la zona de Copa d'Or.

A més a més, la marca de roba d'esport francesa estudia la possibilitat d'ampliar en 1.000 metres quadrats més les seves instal·lacions a Lleida. Deichmann té ja tres botigues obertes a Catalunya, totes elles a Barcelona. Per tant, la de Lleida serà la primera que s'obre fora de l'àrea metropolitana de Barcelona. En el conjunt de l'Estat, la firma alemanya arriba fins als 30 establiments.

Imatge d'una botiga Snipes
Imatge d'una botiga Snipes | Palco23

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari