Catalunya Diari

'la Caixa' renova el seu compromís pel projecte AECC en Marxa de Lleida

Contempla un conjunt de caminades contra el càncer en més d'una desena de poblacions de tota la demarcació

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El president de l'AECC - Catalunya contra el càncer Lleida, Eduardo Serrano, i el director de Banca Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Camí, han renovat el conveni de col·laboració a favor del projecte AECC en Marxa. Aquesta col·laboració compta amb una aportació de CaixaBank, a través de la seva Obra Social, de 3.000 euros per a aquest projecte desenvolupat per l'AECC Lleida.

AECC en Marxa contempla un conjunt de caminades contra el càncer en més d'una desena de poblacions de tota la demarcació de Lleida. L'objectiu d'aquestes sortides és fomentar la pràctica d'activitat física i un estil de vida saludable. A més, aquestes activitats també serveixen per recol·lectar fons i poder continuar oferint serveis i prestacions que l'AECC desenvolupa de forma gratuïta. 

La missió d'informar i conscienciar la societat sobre totes les mesures

L'AECC té la missió d'informar i conscienciar la societat sobre totes les mesures i els mecanismes possibles per prevenir la malaltia i influir en el seu comportament. A més, l'AECC vol estar a prop dels malalts i les seves famílies, oferint-acompanyament i suport per disminuir el seu sofriment de manera complementària al SNS, de forma totalment gratuïta.

Aquestes es duen a terme a Lleida ciutat i comarques a través de les seves Juntes locals: la Val d'Aran,  al Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Pallars Jussà, la Noguera, la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell i les Garrigues.

- Atenció psicològica individual o en grup a pacients i familiars en qualsevol moment de la malaltia.

  

Atenció social

  

Servei de fisioteràpia

  

Servei de voluntariat a l'hospital

  

Tallers i programes d'alimentació

  

Colònies d'estiu

  

www.consultorio.aecc.es

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari