Catalunya Diari

CaixaBank i Fundació “la Caixa” col·laboren amb la Fundació Orfeó Lleidatà i la Casa de la Música de Lleida

La Fundació Orfeó Lleidatà ha rebut una col·laboració de 6.000 euros que permetrà consolidar i ampliar les activitats culturals d’abast social

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació "la Caixa", ha mostrat el seu suport a la Fundació Orfeó Lleidatà per poder consolidar i ampliar la línia d'accions d'abast social, que s'engloben sota el nom del Projecte Enllaç.

L'entitat lleidatana, pionera en potenciar els usos de la música com eina d'inclusió i cohesió social, ha desenvolupat des de 2001 desenes de projectes socials arreu del país amb milers de participants de totes les edats.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dues dècades de col·laboració i treball en xarxa amb una trentena d'agents dels sectors educatiu, social, assistencial, salut, cultural, institucional i empresarial, que situen l'entitat com un referent de compromís social des de la cultura.

Imatge de la signatura del conveni entre CaixaBank i l'Orfeó Lleidatà
CaixaBank i Fundació “la Caixa” col·laboren amb la Fundació Orfeó Lleidatà i la Casa de la Música de Lleida | LleidaDiari.cat

Una col·laboració de 6.000 euros

La Fundació Orfeó Lleidatà ha rebut una col·laboració de 6.000 euros que permetrà consolidar i ampliar les activitats culturals d'abast social per tot el territori lleidatà a través de la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran, projecte que gestiona la Fundació Orfeó Lleidatà.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals com les de Fundació Orfeó Lleidatà i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.


Comentaris

envia el comentari