Catalunya Diari

CaixaBank analitza a Lleida la situació econòmica i les perspectives de 2019

L'entitat reuneix més de 130 clients de banca privada interessats en l'evolució dels mercats

Imatge de la jornada de CaixaBank a Lleida
Imatge de la jornada de CaixaBank a Lleida | LleidaDiari.cat

CaixaBank va reunir la setmana passada a CaixaForum Lleida més de 130 clients de l'entitat per analitzar la situació econòmica actual i va abordar l'evolució que poden experimentar els mercats aquest any. La jornada s'emmarca dins el cicle de conferències sobre les perspectives econòmiques de 2019 que CaixaBank durà a terme aquest any a tot l'Estat. Es tracta d'una iniciativa per a clients de l'entitat pertanyents al segment de Banca Privada. En aquest sentit, cal recordar que també es va dur a terme fa uns dies una jornada de formació per a accionistes sobre economia global: perspectives i riscos. En aquest sessió van participar més de 60 accionistes de l'entitat, i va estar impartida per Roser Ferrer, economista del departament de Planificació i Estratègia de CaixaBank Research. 

Jordi Xiol, Wealth Investment Advisor de CaixaBank, va impartir la conferència 'Realitat i percepció' i va donar la visió de CaixaBank Banca Privada sobre l'entorn econòmic actual. La presentació d'aquest any subratlla la discrepància durant l'any 2018 entre la realitat, l'evolució positiva de l'economia, i la percepció, les caigudes en els mercats financers. Realitat i percepció divergeixen amb freqüència en aquest cicle, del que Xiol qualifica «d'hipocondríac», però en el mitjà i llarg termini la percepció inevitablement convergeix amb la realitat, cosa que fa que les expectatives per 2019 siguin optimistes.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Les iniciatives de CaixaBank

CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per a donar a conèixer millor la situació econòmica, dirigit als seus clients i, en especial, a aquells amb major activitat i més interès per la situació del mercat. En aquest sentit, l'entitat financera, a través de Banca Privada, ofereix serveis exclusius de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre la conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

Què és CaixaBank Banca Privada?

CaixaBank Banca Privada és el servei especialitzat de CaixaBank per a alts patrimonis. L'entitat ha estat reconeguda durant els quatre últims anys com a Millor Banca Privada a Espanya, segons la revista Euromoney, a partir de les enquestes realitzades a entitats de tot el món, gestors d'alts patrimonis i family offices, els quals identifiquen les que consideren millors entitats de banca privada. El lideratge de CaixaBank Banca Privada es basa en una forma única d'entendre l'assessorament, feta realitat per un equip compromès amb àmplia trajectòria en Banca Privada i especialitzat en assessorament financer.


Comentaris

envia el comentari