Catalunya Diari

CaixaBank finança més de 143 milions d'euros en préstecs a empreses de Lleida

A través dels Centres d'Empresa i els gestors de negoci de les oficines de l'entitat, CaixaBank ha concedit 488 operacions de finançament

Bitllets d'euro
CaixaBank finança més de 143 milions d'euros en préstecs durant la pandèmia per recolzar les empreses de Lleida | Catalunya Diari

CaixaBank ha finançat fins a 30 de juny 143,53 milions d'euros a empreses de Lleida, dels quals un 52,91% (75,94 milions d'euros) eren préstecs ICO per fer front a la crisi social i econòmica causada per la pandèmia del coronavirus.

La Covid-19 ha fet augmentar el nombre de préstecs concedits a microempreses, PIMEs i grans empreses en un 62,67% respecte al mateix període de l'any anterior. Dels 143,53 milions en 488 operacions de finançament signades a Lleida, a part dels préstecs ICO, s'han formalitzat rentings per valor d'1,4 milions d'euros, 9,38 milions d'euros en leasings, i 56,81 milions en altres tipologies de préstecs. A Lleida, CaixaBank compta amb centres d'Empreses a Lleida i Tàrrega per oferir un servei especialitzat i pròxim a empreses que facturen més de 2 milions d'euros.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que «aquestes dades demostren la proximitat de CaixaBank amb els seus clients empresa, en un moment tan difícil per als negocis com l'actual». Per Masana, les empreses de Bages i Osona han agraït molt trobar en el seu gestor especialista de CaixaBank «no només finançament, sinó també assessorament, tant a través dels ICOs com d'altres solucions financeres en un moment en què el panorama econòmic era i és complicat».

CaixaBank, suport a les empreses

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya, amb 15,6 milions de clients; la xarxa més gran comercial de la península, amb 5.000 oficines; i el lideratge en innovació, amb la base més gran de clients digitals d'Espanya. Per a empreses que facturen més de 2 milions d'euros, CaixaBank s'ha consolidat com a referència, amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.200 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.

L'entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne, el servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar empreses emergents, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d'actuació global que duen a terme activitats d'innovació.


Comentaris

envia el comentari