Catalunya Diari

Fira de Lleida i Caixabank renoven el seu acord per potenciar l’activitat firal

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, destaquen el paper de la fira com a dinamitzadora de l’activitat econòmica de les Terres de Lleida

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Fira de Lleida i CaixaBank han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'entitat esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caràcter similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l'han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Miquel Pueyo, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. «Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Lleida organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l'economia de Lleida».

Una entitat amb una responsabilitat social indiscutible

«CaixaBank és una entitat amb una responsabilitat social indiscutible i la renovació del conveni, molt positiu, ens permet augurar continuïtat i reforç de les diverses fires i esdeveniments», ha conclòs l'alcalde. El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que l'acord de patrocini amb Fira de Lleida «és una mostra del compromís de l'entitat amb les Terres de Ponent i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors».

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l'any 2019 a les activitats que organitza Fira de Lleida i en serà l'única empresa patrocinadora en l'àmbit financer a Fira de Sant Miquel, Petitàlia i el parc de Nadal Cucalocum. El conveni serà vigent durant l'any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts. 

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del Comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats. A més, Fira de Lleida és un motor important per a l'economia de les terres de Ponent. L'acord de col·laboració de CaixaBank amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari