Catalunya Diari

CaixaBank patrocinarà Fira de Sant Miquel, Petitàlia i Cucalocum

Destaquen el paper de la fira com a dinamitzadora de l'activitat econòmica de les Terres de Lleida

CaixaBank i Fira de Lleida han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caràcter similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l'han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana.

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l'any 2022 a les activitats que organitza Fira de Lleida i en serà l'única empresa patrocinadora en l'àmbit financer a Fira de Sant Miquel, Petitàlia i el parc de Nadal Cucalocum. El conveni serà vigent durant l'any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Lleida i reforça la seva finalitat que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats. A més, Fira de Lleida és un motor importantíssim per a l'economia de les terres de Ponent. L'acord de col·laboració de CaixaBank amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

Signatura del conveni entre la Paeria, Fira de Lleida i CaixaBank
CaixaBank patrocinarà Fira de Sant Miquel, Petitàlia i Cucalocum | LleidaDiari.cat

Una mostra del compromís de l'entitat amb les Terres de Ponent

El director territorial Catalunya de CaixaBank ha destacat que l'acord de patrocini amb Fira de Lleida «és una mostra del compromís de l'entitat amb les Terres de Ponent i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors». El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. «Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Lleida organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l'economia de Lleida».


Comentaris

envia el comentari