Catalunya Diari

Arriba a Lleida Söns, un espectacle per als més menuts a CaixaForum

Sota una atmosfera onírica i rústica, l’espectacle Söns recomanat per a nens i nenes de 0 a 2 anys i les seves famílies

Söns vol anar més enllà de ser un concert en directe i arriba diversos dies a Lleida, concretament el dissabte 16 d'octubre i el diumenge 24.

És un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques i ombres màgiques, amb un repertori musical format per clàssics de Saint-Saëns, Debussy, Txaikovski, Bach o Satie, i també per peces actuals que faran de banda sonoroa d'un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

A càrrec de la companyia Pels més Menuts, especialitzada en la producció d'espectacles i concerts familiars pels infants de 0 a 3 anys, Söns pretén ser una experiència sensorial propera i enriquidora que ambientada en una atmosfera onírica i plena de recursos escènics, introdueix als més menuts i a les seves famílies al món de la música a través d'un repertori de peces de qualitat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'exposició Söns
Söns espectacle per als més menuts a CaixaForum Lleida | LleidaDiari.cat

Integrada per músics i artistes experimentats

La Companyia Pels Més Menuts està integrada per músics i artistes experimentats, les seves creacions, a més d'oferir música de qualitat, també inclouen experiències sensorials compartides entres els músics, les famílies i els més menuts, dels quals aprofiten la seva curiositat natural i la necessitat que tenen de conèixer tot allò que els envolta per fer-los descobrir noves sensacions i emocions. I, de manera especial, la música.


Comentaris

envia el comentari