Catalunya Diari

#JOVULLSER, la proposta de la Cambra de Comerç de Lleida per posar en contacte empreses i joves

L’acte tindrà lloc a la Plaça Sant Joan el proper dia 1 de juny de les 11.00 del matí a les 20.00 de la tarda

Imatge de la presentació a la Cambra de Comerç de Lleida
Imatge de la presentació a la Cambra de Comerç de Lleida | LleidaDiari.cat

Que els joves ho tenen força difícil per inserir-se en el món laboral, tothom ho sap. Que sovint necessiten noves eines i orientacions per cercar la feina de les seves vides; tothom ho sap. Ara bé, no tothom sap que a Lleida la Cambra de Comerç no només està al costat de tots els empresaris, emprenedors i treballadors de la demarcació, sinó que a més a més, dissenya una jornada específicament per als joves. En aquest sentit, des de LleidaDiari.cat, et donem la boníssima notícia de que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida prepara pel divendres 1 de juny a la plaça Sant Joan una nova edició del #Jovullser, un projecte emmarcat dins del programa PICE que té per objectiu posar en contacte joves de setze a 29 anys que busquen feina amb empreses del sector.

La finalitat última és la d'ajudar a superar el gap existent entre els joves que han finalitzat els seus estudis de cicles formatius, batxillerat o universitaris, però també dels joves que han participat en alguna de les sessions formatives de Cambra i estan buscant la seva primera feina. Les empreses que participaran en aquesta edició són: TMI, Alier, Plus Fresc, Sada, Iaso, Bon Àrea, Segre, JCA Cinemes, Saltó, Maphre entre d'altres que es concretaran en els propers dies.

  

  

Diferents àrees per atendre a la perfecció als joves

L'espai està estructurat en diferents àrees que contemplen: La Zona Empreses on diferents firmes lleidatanes explicaran les seves ofertes de feina i quines són les claus per superar amb èxit una entrevista professional a la seva empresa. Les firmes participants s'aniran alternant en períodes d'una hora i mitja des de les 11.00 hores fins a les 14.00 i des de les 17.00 hores fins a les 20.00. A la Zona tallers es faran mini xerrades de 30 minuts de durada que tractaran de «la foto ideal del teu perfil a les xarxes» amb José Luis Cunillera, «l'entrevista que t'obre la porta al món laboral» amb Marta Carreras i «A la recerca de la motivació perduda» amb Gorka Bartolomé. D'altra banda, a la Zona Campus es fomentarà el treball en equip a través del joc amb divertides partides de Làser Combat amenitzades per un DJ.

A la Zona Networking hi haurà els diferents punts de trobada orientats a l'ocupabilitat dels joves. Entre les entitats que es trobaran en aquesta zona hi ha Europe Direct, el Centre de Recursos Juvenils Palma, el Consell Comarcal del Segrià i el Departament d'Ensenyament a Lleida. La darrera edició del #jovullser es va fer a la Universitat de Lleida el passat més de setembre i fou un èxit, ja que més de tres-cents joves van passar en un moment o altre pels estands de les empreses o van prendre part als tallers organitzats per la Cambra de Lleida. Podeu trobar més informació a: http://www.cambralleida.org/jovullser/ Si ets jove i no tens feina ja saps, no et pots perdre aquesta oportunitat. La Cambra de Comerç de Lleida t'ho fica fàcil, no els hi pots dir que no!


Comentaris

envia el comentari