Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida organitza la Business Secret Day

La jornada es tracta d’un espai de reflexió i trobada empresarial, amb un total de cinc conferències d’especialistes d’alt nivell

Imatge de Business Secret Day
Imatge de Business Secret Day | Cambres de Comerç i Indústria Pirineus Mediterrani

La Cambra de Comerç de Lleida organitza aquest dimecres 13 de març al Palau de Congressos de la Llotja de Lleida, la 2ª edició del Business Secret Day. Segons els organitzadors, la jornada es tracta d’un espai de reflexió i trobada empresarial, amb un total de cinc conferències d’especialistes d’alt nivell que oferiran a les empreses del territori una visió pràctica dels secrets a aplicar per ser una companyia capdavantera. A més a més de poder gaudir de les conferències de veritables experts i poder conèixer les seves eines i secrets, l'entrada per a tot aquell que vulgui forma part de la jornada és gratuïta.

En aquest sentit, només s'ha de formalitzar una inscripció que es dur a terme a través de la pàgina web de les Cambres de Comerç i Indústria Pirineus Mediterrani. La Business Secret Day estarà moderat per Javi Giménez, actor dels coneguts i populars programes de TV3, 'Cracòvia' i 'Polònia'. Giménez també és locutor de ràdio en programes com 'Anda Ya' i 'Fricandor Matiner', actor, presentador i guionista.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Programa de la Business Secret Day a Lleida

La jornada està prevista que comenci a partir de les 15.30 amb un coffe break i seguirà amb una intervenció de benvinguda a càrrec de Joan H. Simó I Burgués (President de la Cambra de Comerç de Lleida). Seguidament, a les 16.00 hores, pujarà a l'escenari la Gemma Sorigué, CEO & Co-founder de Deliberry, amb la conferència 'Emprendre un ecommerce: El cas de Deliberry'. Al voltant de les 16.45 hores arribarà el torn de Núria Claramunt, Area Manager Booking, amb la xerrada 'Demanda, innovació i oportunitats en l'era de l'e-viatger'. Ja a les 17.20 hores de la tarda, Marimar Laveda, Country Manager Spain and Portugal Qatar Airways, parlarà als assistents sobre 'Excel·lència en tot el que fem'. 

Seguidament, al voltant de les 18.00 hores de la tarda tindrà lloc un berenar networking, en el qual, tots els assistents podran posar en comú els conceptes posats sobre la taula per part dels ponents. En mitja hora, a les 18.30 hores, arribarà el moment de Sergio García, CEO & Co-founder de Petoons Studio, Digital Strategic Planner at CocaCola, Mobil Strategic at Desigual, Chief Marketing at Wallapop, que parlarà sobre 'El camí de l'èxit'Finalment, Gerard Olivé, (Founder & Chairman BeRepublic, BeAgency. Co-founder & Co-Chairman Antai Venture Builder. CEO Garapa. Co-founder de Wallapop, Cornerjob i Glovo, i Franc Vidal, CEO & Co-founder de Shopery, protagonitzaran la conferència 'Impulsem idees disruptives'. Per últim, tots aquells assistents que vulguin tancar la jornada com cal, podran gaudir d'un afterwork amb San Miguel.


Comentaris

envia el comentari