Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida impulsa un Màster en Logística i Comerç Internacional

L'objectiu és obtenir un coneixement integral de les eines i mecanismes de la creació de valor en el Comerç Internacional

La Cambra de Comerç de Lleida organitza enguany el Master in International Logistics & Trade, un programa que és referent en Logística i Comerç Internacional. Aquest màster està impulsat per la Cambra de Lleida i la Fundació ICIL.
 

Aquesta primera edició comptarà amb tècniques pedagògiques pioneres de formació online i utilitzarà simuladors de negocis per aprendre d'una forma més dinàmica i comprendre millor tota la matèria. El màster serà 100% online, així i tot,  els i les alumnes estaran tutoritzats en tot moment pel professorat del curs.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest màster, que s'iniciarà el 27 de setembre i té una durada de 12 mesos, està adreçat a professionals d'àrees que intervinguin en l'operativa del comerç internacional, compravenda internacional, i en àrees de Supply Chain i Logística internacional, que vulguin ampliar els seus coneixements i dominar noves eines, amb l'objectiu de gestionar negocis internacionals o liderar processos d'internacionalització d'una empresa.

Imatge d'una noia estudiant
La Cambra de Comerç de Lleida impulsa un Màster en Logística i Comerç Internacional | Pixabay

Com et pots inscriure al màster?

Entre els objectius principals del programa destaca el fet d'obtenir un coneixement integral de les eines i mecanismes de la creació de valor en el Comerç Internacional i la Supply Chainsimular les possibles situacions de negocis a què es pot enfrontar la companyia a través de la innovació en els processos, o d'altra banda, proporcionar als participants el coneixement necessari per poder-se integrar a les empreses desenvolupant funcions dins del comerç internacional, entre d'altres.

Les persones interessades a apuntar-se al Master in International Logistics & Trade poden fer-ho trucant al telèfon 973 23 61 61 o bé enviant un correu electrònic a [email protected].


Comentaris

envia el comentari