Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida obre ajudes per valor 600.000 euros per a empreses lleidatanes

Les diferents línies d’ajuts directes per potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies i la dinamització comercial i turística a l’empresa lleidatana

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida posa a disposició de les empreses lleidatanes fins a vuit línies d'ajuts per un import de 600.000 euros que tenen com a objectiu potenciar la innovació, la internacionalització, la implantació de noves tecnologies així com la dinamització del comerç detallista i turístic de les empreses de les comarques de Lleida. Alhora, la institució disposa també de diferents línies d'ajuts especifiques per a col·lectius juvenils que impliquen el suport a la seva contractació i al foment de l'emprenedoria.

La sol·licitud dels ajuts es tramita mitjançant la Cambra de Comerç de Lleida i el període per a demanar-les finalitzarà en el moment que s'exhaureixi el pressupost de cada línia o, si no n'hi ha, a finals del mes de desembre de 2018. Aquestes línies d'ajut formen part del programa cameral que s'obrirà anualment fins al 2020, estan adreçades específicament a les Pimes i compten amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


Comentaris

envia el comentari