Catalunya Diari

La Cambra de Comerç de Lleida signa un conveni amb LleidaDiari.cat per potenciar la implantació del periodisme digital a Ponent

El contracte té una durada d'un any prorrogable anualment

Acord entre LleidaDiari.cat i la Cambra de Comerç de Lleida.
Acord entre LleidaDiari.cat i la Cambra de Comerç de Lleida. | LleidaDiari.cat

El president de la Cambra de Comerç de Lleida, Joan Simó, i la directora de LleidaDiari.cat, Laura Biela, han signat aquest dilluns un acord de col·laboració que permetrà a les dues parts donar a conèixer els seus serveis i promocions als seus clients. En aquest sentit, LleidaDiari.cat donarà sortida a les diferents informacions generades per la Cambra de Comerç de Lleida -cursos, conferències, estudis, noves empreses, Nits Cambra...-, mentre que aquesta entitat oferirà promocions i descomptes als seus associats per anunciar-se en aquest mitjà lleidatà, que supera mensualment les 500.000 pàgines vistes. La Cambra de Comerç de Lleida aposta així per potenciar la implantació del periodisme digital a les comarques de Ponent.

L'acord signat per Simó i Biela té una durada d'un any, prorrogable anualment si cap de les dues part diu el contrari. Esperem que sigui per molt temps!


Comentaris

envia el comentari