Catalunya Diari

La Cambra impulsa l’Oficina de Fons Europeus, un instrument pioner per a les empreses lleidatanes

La nova oficina presentada aquest dimecres ofereix a les empreses del territori diferents serveis, alguns totalment gratuïts

La Cambra de Comerç de Lleida ha posat en marxa aquest dimecres l'Oficina de Fons Europeus, un nou servei, pioner a la demarcació de Lleida.

L'objectiu és ajudar a les empreses del territori a treure el profit més gran de les mesures extraordinàries recollides en el Pla de Recuperació Europea -Next Generation EU-, així com de la resta de fons i programes europeus de finançament emmarcats en el Marc Financer Plurianual 2021-2027.

"D'uns mesos fins avui, hem detectat la necessitat de les empreses lleidatanes de poder accedir a aquests ajuts", ha explicat Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida.

«Moltes de les empreses de Lleida són pimes i és complicat que hi puguin accedir en solitari. És per això que des de Cambra s'ha apostat per crear consorcis d'empreses per poder accedir d'una forma més fàcil i directa a aquests diners», ha afegit.

«Des de Cambra de Lleida volem fer una crida a què totes les empreses de la demarcació que tinguin un projecte empresarial que necessiti una inversió inicial s'adreci a l'Oficina de Fons Europeus. Aquí l'ajudarem des del minut u», ha explicat Jordi Quejido, responsable del nou ens. Els interessats poden demanar cita prèvia al correu [email protected]

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del president de la Cambra de Comerç de Lleida
La Cambra de Lleida impulsa l’Oficina de Fons Europeus, un instrument pioner a l’abast de totes les empreses lleidatanes | LleidaDiari.cat

Tres objectius clars

La nova Oficina de Fons Europeus de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida té tres objectius clars: informar d'una forma àgil i accessible a totes les empreses del territori sobre els fons disponibles; formar i sensibilitzar a les empreses sobre aspectes pràctics com la gestió de projectes europeus.

També difondre i comunicar les últimes novetats; i identificar projectes susceptibles de percebre fons europeus, així com realitzar un assessorament i acompanyament especialitzar a les empreses davant dels mateixos projectes.

La nova oficina presentada aquest dimecres ofereix a les empreses del territori diferents serveis, alguns totalment gratuïts, d'altres de pagament.

Entre ells, destaquen: un espai web sobre fons europeus; un servei de consultes; un servei d'avisos personalitzat; una newsletter bimensuals amb una gran varietat de contingut; píndoles informatives i un pla formatiu, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari