Catalunya Diari

La Cambra de Lleida organitza una ponència de Victor Küppers el dia 4

El preu de l'entrada pels no socis és de 40 euros i gratuïta pels socis Club Cambra amb targeta platejada

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La Cambra de Comerç de Lleida disposa ja de les últimes places per a la ponència 'Actituds personals. Viure amb entusiasme', que durà a terme Victor Küppers, el pròxim 4 de juliol a les 20.30 a l'església de la Seu Vella de Lleida.

El preu de l'entrada pels no socis és de 40 euros i gratuïta pels socis Club Cambra amb targeta platejada. Tots els interessants han de formalitzar les seves inscripcions, ja que l'aforament és limitat per ordre d'inscripció i pagament. Després de la ponència, els assistents podran gaudir d'un sopar a peu dret. 

Küppers és doctorat en Humanitats i Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. En les seves conferències, exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona, les seves sessions giren al voltant de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa la nostra vida personal i professional.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari