Catalunya Diari

Camino Universal, organitza un any més la seva especial ruta cap a Santiago

Del 15 al 19 de juliol i en cinc vies diferents

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Un any més arriba l'època més esperada per a dur a terme el tradicional i popular Camino de Santiago. Tot i que la seva trajectòria es pot fer sempre que es vulgui, l'estiu atrau a més peregrins que busquen amb la seva realització una superació personal, un retrobament amb si mateixos i una oportunitat per a compartir la vida i l'experiència amb la resta de persones.

De la mateixa manera, des de Camino Universal, tornen a organitzar enguany la seva particular forma de veure el Camino del 15 al 19 de juliol. Concretament, es tracta de traçar cinc rutes diferents formant de forma simbòlica una rosa de cinc pètals que, totes, convergeixen com a punt final a Santiago de Compostel·la. Cadascuna d'aquestes rutes representa els cinc continents: Europa, Àfrica, Amèrica, Àsia i Oceania.

 

Una via per a cada forma de veure i sentir la vida

Des de Camino Universal donen l'oportunitat que cada persona esculli la que més «vibri amb els teus orígens, arrels o forma de ser i viure». A partir d'aquí, el mateix dia, però des de diferents punts de Galícia, cada grup inicia el camí que seguirà durant cinc dies a la via que hagi escollit. «Volem, en aquesta proposta, que el nostre primer pas estigui carregat de sentit i decisió, fent que la senda que ens condueix al Camp de les Estrelles, centre de tots els pelegrinatges, ens porti també al centre de nosaltres mateixos, punt de trobada de tots els éssers humans del planeta», expliquen des de Camino Universal.

D'altra banda afegeixen que: «Tots els pelegrins convergeixen i es fonen a Santiago de Compostel·la, alimentant aquest Far que il·lumina amb llum pròpia, però que recull i suma brillantors i facetes, passos i experiències». Finalment, el divendres 19 de juliol tots els participants, procedents de la via que procedeixin, s'uniran a la plaça de l'Obradoiro de Santiago de Compostel·la amb el desig de compartir experiències, reviure moments del camí i amb un objectiu comú: la convergència, la fusió, que al cap i a la fi, fa de la diversitat la universalitat. 

25 places per a cada via

Actualment disposen de 25 places per a cada via i per a conèixer les característiques de cadascuna i voler fart d'aquest projecte només s'ha de visitar la seva pàgina web (www.caminouniversal.com) i endinsar-se en una aventura que, de ben segur, es recordarà per a tota la vida.


Comentaris

envia el comentari