Catalunya Diari

La campanya #LleidaEsCorona recapta 4.566 € per la recerca del coronavirus

Joel Donés, preparador físic, i Oscar Canadell, tècnic esportiu, han organitzat durant dues setmanes entrevistes i sortejos

Imatge dels promotors de la iniciativa
Joel Donés, preparador físic, i Oscar Canadell, tècnic esportiu, han organitzat durant dues setmanes entrevistes i sortejo | LleidaDiari.cat

La campanya #LleidaEsCorona impulsada pel preparador físic, Joel Donés, i el tècnic esportiu, Oscar Canadell, ha recaptat 4.566 € per la recerca contra el coronavirus.

Amb l'objectiu de lluitar conjuntament contra la Covid-19, els dos tècnics d'esports van programar del 10 al 24 de maig entrevistes i sortejos per recaptar fons. A més, la campanya també ha comptat amb la col·laboració dels organitzadors del Bingo de Juneda, de l'entitat Fades de Ponent i de 40 empreses que han ofert els seus productes i serveis de manera desinteressada pels premis dels sorteigs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Diferents donacions

Els organitzadors del Bingo de Juneda van donar la recaptació del 17 de maig a la campanya, 396 €. També Fades de Ponent va organitzar un bingo aquest diumenge 24 de maig que va recaptar 1.055 €. Aquestes dues quantitats se sumen a les donacions a la pàgina web www.contraelcoronavirus.org/irblleida que han estat 3.115 €. Per fer un total de 4.566 € per a la campanya. La recaptació obtinguda servirà per a algun dels projectes de recerca que els investigadors i investigadores de l'IRBLleida realitzen en l'àmbit de la COVID-19.


Comentaris

envia el comentari