Catalunya Diari

Camps demana a Ros veracitat i rigor per portar-la als tribunals

Camps demana a Ros "veracitat i rigor" per portar-la als tribunals| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

Marta Camps ha respost aquest dissabte a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, demanant-li "veracitat i rigor per portar-me als tribunals". I ha volgut deixar constància que el paer en cap torna a mentir en relació a les factures dels viatges a la Fira tecnològica de Hannover.

  

"Les factures a les que ens referim són d’una agencia de viatges de Lleida i fan referència, d'acord amb la 'descripció de serveis', a la compra de bitllets d'avió i allotjament en hotels. En cap cas, a les set factures al·ludides dels anys 2013 i 2014 es fa referència 'a despeses de l'estand' com assegura l'alcalde", apunta Camps, qui assegura que tampoc s'ajusta a la veritat quan manifesta que "el viatge l'integraven la representació tècnica i municipal lleidatana", ja que en les factures corresponents al viatge de març de 2014, a la comitiva de l'alcalde s'hi van sumar, amb factures abonades per l'Ajuntament, persones alienes totalment a la plantilla de l'Ajuntament, com un vicerector de la UdL i un empresari de l'àmbit tecnològic de Lleida, a l'empresa del qual l'Ajuntament li adjudica diversos contractes de serveis, per un import de mes de 48.000 euros".

  

 

  

Per altra banda, en relació a les despeses en l'àmbit de protocol, Camps assegura que Ros torna a mentir: "Les factures demostren que hi ha molts obsequis institucionals que superen amb escreix els 40 euros. Per tant, les factures i els documents públics tornen a desmentir  les seves paraules. Per exemple, la compra de marcs de fotos per regalar -sense especificar en la major part de casos el destí dels mateixos- per valor individual de 267,77 euros, de 101 euros, de 132, 23 euros, de 157,03 euros o 223 euros cadascun, comprats tots ells en una coneguda joieria de la ciutat".

  

 

  

I dóna més dades: "Així mateix, i de la mateixa joieria, una factura de tal 06/05/13 amb un concepte tan genèric com 'Obsequi institucional' per valor de 274,38 euros, o d'un altre establiment de productes de regal de la ciutat, una nova factura amb el concepte 'Regal institucional' per valor de 330 euros. També podem afegir 'un fulard de disseny' de 105 euros i una sola factura sota el concepte 'Disseny varis' per import de 1.665 euros. A tots aquests productes se'ls ha de sumar a més a més l'IVA".

  

 

  

Finalment, la socialista assegura que "si la querella anunciada per l'alcalde, que ha parlat de 'mentides i falsedats', es basa en dades tan poc ajustades a la veritat i a la realitat com demostren els documents i factures oficials, el paer en cap ha de retractar-se d'aquestes desqualificacions, començar a dir d'una vegada per totes la veritat als lleidatans quan es refereix a despeses públiques i tractar tota aquesta documentació amb molt més rigor".

Comentaris
August
El cap del gavinet d'Alcaldia de Lleida que va ésser elegit a dit, continua sent el gendre de l'Angel Ros?...

envia el comentari