Catalunya Diari

Els Camps Elisis tornen a acollir la jornada infantil Lleida Juga

El divendres 7 es farà als Camps Elisis la trobada Lleida Juga, que enguany girarà entorn el joc i la música

Imatge d'una altra edició del Lleida Juga
Imatge d'una altra edició del Lleida Juga | LleidaDiari.cat

Per onzè any consecutiu, el divendres 7 de juny tindrà lloc el Lleida Juga. És l'esdeveniment més important de la ciutat entorn el joc, amb propostes per a petits i grans a través de les quals les ludoteques municipals reivindiquen el joc com a element fonamental de gaudi, desenvolupament i creixement dels petits. La trobada serà a partir de les 17.00 hores als Camps Elisis.

Cal recordar, que la Xarxa Municipal de Ludoteques va celebrar el passat 28 de maig el Dia Internacional del Joc, amb un seguit d'actes preparats per a l'ocasió. Concretament, es va fer per primer cop conjuntament amb les ludoteques de Catalunya una manualitat de papiroflèxia, un helicòpter de paper. L'activitat és fruit del treball conjunt que s'està duent a terme entre les ludoteques d'arreu de Catalunya dins el programa Ludos XXI.

Enguany Lleida Juga girarà entorn l'eix Joc i música

Enguany Lleida Juga girarà entorn l'eix Joc i música. Per això, aquests dos elements s'uneixen per oferir diverses propostes sensorials, sonores i d'experimentació musical amb què sorprendre els nostres infants. Els assistents a la festa podran gaudir de més de 8.000m2 de tallers i activitats: espai nadó -de primera infància-, jocs gegants, d'habilitat, d'aigua, musicals, de taula, etc.

Les editorials de la matèria han cedit a les Ludoteques Municipals un centenar de jocs per al Lleida Juga, amb les novetats en jocs de taula i de construcció, que passaran a formar part del fons lúdic de la xarxa municipal. També hi haurà la presència d'escoles de música i cases comercials que mostraran i presentaran les seves joguines i/o accions musicals. Més informació del Lleida Juga a: https://educacio.paeria.cat/lleidajuga.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari