Catalunya Diari

Els campus de la UdL obren les seves portes a 1.800 joves

Han augmentat el nombre de centres d'on prové el jovent, passant de 56 l'any passat a 73 enguany

Un total de 1.800 joves, estudiants de Batxillerat i Cicles formatius de grau superior, visiten aquest divendres els campus de la Universitat de Lleida a la capital del Segrià i de l'Anoia en la XVII Jornada de campus oberts: 'Coneix la UdL'.

 

Tot i que la xifra total de visitants és lleugerament inferior a la de la passada edició (1.867) han augmentat el nombre de centres d'on prové el jovent, passant de 56 l'any passat a 73 enguany. Així, l'alumnat que visitarà la UdL estudia en 45 instituts i escoles de les comarques lleidatanes, 15 de les comarques barcelonines, 8 de les tarragonines, 1 centre d'Osca, 1 de Castelló, i 3 de les Illes Balears.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Novetats en les titulacions universitàries

Els acompanyaran un total de 61 docents, pels quals la UdL ha organitzat una sessió informativa sobre les novetats en les titulacions universitàries. Tal com va succeir en la passada edició, el centre de la UdL que rebrà més persones és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 399 alumnes.

 

La segueixen la de Dret, Economia i Turisme i l'Escola Politècnica Superior, amb 320, cadascuna, la Facultat de Lletres amb 183, la de Medicina, amb 176, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, amb 167 i la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia, amb 133. Els centres adscrits, l'INFEC i l'Escola de Relacions Laborals, en rebran 199 i 1, respectivament; mentre que el campus d'Igualada el visitaran 2 estudiants.

 

Inclou sessions informatives sobre els diferents graus

La Jornada de campus oberts 'Coneix la UdL', organitzada pel vicerectorat d'Estudiants i ocupació i la unitat d'Informació i atenció universitària, inclou sessions informatives sobre els diferents graus que s'imparteixen a la UdL, visites guiades a les biblioteques, laboratoris i altres espais universitaris i un esmorzar a tots els campus.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari