Catalunya Diari

Canvien d'ubicació les oficines de renovació del DNI i passaport a Lleida

El trasllat s'ha dut a terme a proposta de la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior amb l'objectiu d'optimitzar recursos econòmics

Imatge de les noves oficines
Imatge de les noves oficines | LleidaDiari.cat

Els lleidatans que s'hagin de renovar el seu carnet d'identitat ja no hauran de desplaçar-se fins a les oficines de la policia espanyola ubicades al barri de Cappont de Lleida. Des del passat 15 de novembre, s'han estrenat les oficines del carrer Ensenyança, a la mateixa seu de la policia a Lleida. El trasllat s'ha dut a terme a proposta de la Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior amb l'objectiu d'optimitzar recursos econòmics, de material i de personal. En aquest sentit, la reubicació de l'Oficina d'expedició de DNI i Passaports en les dependències de la Comissaria provincial facilitarà, per exemple, la cobertura de les necessitats de personal que es puguin produir amb personal funcionari d'altres departaments policials que han rebut formació per a l'expedició dels documents oficials d'identificació.

  

  

  

 L'Oficina del DNI i Passaport de Lleida ha tramitat des de principis d'any i fins al passat dia quinze de novembre un total de 43.774 documents nacionals d'identitat, xifra que ja supera en 3.000 documents els 40.758 DNI expedits l'any 2016. Pel que fa als passaports, l'Oficina n'ha expedit un total de 14.859. La xifra a final d'any també superarà el nombre de passaports tramitats l'any passat que va ser de 14.932. L'Oficina tramita també les Targetes d'Identitat d'Estrangers (NIE. Equivalent al DNI espanyol). Aquest any, n'ha tramitat fins ara 7.899.


Comentaris

envia el comentari