Catalunya Diari

Un dels caps mèdics de l'Arnau es converteix en president d'una entitat catalana

La SOCMIC és la societat científica dels metges intensivistes i els professionals d’infermeria crítica de Catalunya

La Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) ha nomenat recentment el doctor Jesús Caballero López, cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, com a nou president de l'entitat.

La SOCMIC és la societat científica dels metges intensivistes i els professionals d'infermeria crítica de Catalunya i té la seva seu a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, a Barcelona. El Dr. Caballero serà president de la SOCMIC durant els dos anys vinents, després d'haver ocupat el càrrec de vicepresident des del 2018.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els objectius de la entitat

Els objectius d'aquesta entitat catalana impliquen agrupar tots els professionals dedicats a l'atenció del pacient crític, contribuir en la millora científica, promoure el desenvolupament de la medicina intensiva i assessorar i col·laborar amb altres organismes públics, universitats i societats privades, entre altres. Està previst que Lleida sigui la ciutat organitzadora del Congrés Anual de la SOCMIC el pròxim 2023. Sens dubte, es tracta d'una bona oportunitat per a reforçar el treball dels professionals de la demarcació i de fer valdre les seves capacitats en l'àmbit sanitari del país.


Comentaris

envia el comentari