Catalunya Diari

El cap del Servei de Medicina Interna de l’Arnau de Vilanova rep la distinció de ‘Fellow’

El títol reconeix la seva excel·lència en investigació, basant-se en el seu historial de publicacions i en les seves contribucions destacades en el camp de la medicina respiratòria

José Manuel Porcel
José Manuel Porcel, metge de l'Arnau de Vilanova | LleidaDiari.cat

L'European Respiratory Society (ERS) ha atorgat a José Manuel Porcel, cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i investigador de l'IRBLleida, la distinció de 'Fellow', que reconeix l'excel·lència en investigació d'alguns dels seus membres. Els nous 'Fellows' són seleccionats cada any basant-se en el seu historial de publicacions i les seves contribucions destacades en el camp de la medicina respiratòria.

A més del prestigi que el títol confereix, els FERS ('Fellow of ERS') formen una junta consultiva de la Societat per intervenir en qüestions rellevants de medicina respiratòria. L'entrega del reconeixement tindrà lloc el pròxim 1 d'octubre en el marc de la celebració del Congrés de l'ERS a Madrid.

L'ERS és una organització internacional

L'ERS és una organització internacional, fundada el 1990, que integra professionals i científics de l'àmbit de la medicina respiratòria pertanyents a més de 160 països. Actualment compta amb més de 10.000 membres, tot i que menys del 2,5% han estat distingits amb la categoria de FERS. Només vint investigadors de l'Estat espanyol han assolit aquest estatus.

Porcel, que és professor de la Universitat de Lleida (UdL), també és 'Fellow' de l'American College of Physicians des de l'any 2000, de l'American College of Chest Physicians també des del 2000, i de l'Asian Pacific Society of Respirology des del 2013.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari