Catalunya Diari

Caprabo porta l’innovador format Rapid a Lleida

La nova botiga dona feina a set persones i té 150m2

Imatge d'un Caprabo Rapid
Imatge d'un Caprabo Rapid | Caprabo

Caprabo porta a Lleida el seu innovador model de supermercat Rapid. És el primer que la companyia obre fora de la ciutat de Barcelona, on ja compta amb sis botigues Rapid. El 2019, la companyia preveu tancar l'exercici amb una desena de supermercats Rapid. El nou supermercat està a l'Avinguda Balmes número 20 de la ciutat de Lleida. Té 150m2 i dóna feina a set persones. És un format de convivència que obre cada dia de la setmana de les vuit fins a les onze de la nit. 

Aquesta botiga incorpora els canvis realitzats per Caprabo per actualitzar la imatge de la marca Rapid, tres anys després de la seva entrada al mercat. Rapid és un innovador model de botiga urbana pensat per donar resposta a un consumidor que demana proximitat, amplitud d'horari, varietat d'assortiment i serveis de valor afegit. És un format de supermercat de conveniència, amb uns 150m2 de superfície i un horari d'apertura molt més ampli de 8.00 hores a 23.00 hores cada dia de l'any. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Té la varietat més gran de productes per metre quadrat

Té la varietat més gran de productes per metre quadrat: compta amb més de 3.500 productes, dels quals 2.500 són primeres marques i la resta marca de distribuïdor, donant resposta a més de 800 necessitats de consum del client. El consum tipus de les botigues Rapid és un consum de major freqüència i tiquet de compra més petit. La primera hora del matí i, especialment, a partir de les sis de la tarda, són els horaris més habituals de visita a la botiga, juntament amb el diumenge i festius.

Amb la nova obertura, Caprabo amplia la seva presència a la província de Lleida, on compta amb gairebé una vintena de botigues distribuïdes en disset diferents poblacions. A la zona, la companyia suma gairebé 15.000m2 de superfície comercial i compta amb 335 treballadors. En els últims anys, Caprabo ha obert dues botigues franquiciades a Lleida, ambdues amb l'ensenya Caprabo. 

Caprabo, companyia de supermercats de referència

Caprabo, companyia de supermercats de referència, va néixer a la ciutat de Barcelona l'any 1959. És el supermercat més antic d'Espanya. Actualment té una xarxa de 320 supermercats, ubicats en el teixit urbà de les zones estratègiques de Catalunya. Caprabo destaca per la seva innovació, qualitat de servei i personalització de l'oferta. Representa el supermercat urbà de prestacions amb el nombre més gran de referències per metre quadrat, que combina l'oferta d'estalvi amb l'oferta en marques més àmplia del mercat.

Cada dia, més de 200.000 persones compren en els supermercats Caprabo. Més d'un milió de clients de Caprabo fan servir la seva targeta client amb regularitat. Caprabo és pionera en la venda d'alimentació per Internet a través de Capraboacasa i ha estat la primera empresa de distribució a llançar al mercat una app de compra. Des del 2007 Caprabo forma part del Grup Eroski, del que suposa el 20% del negoci. El 2019, Caprabo celebra el seu 60 aniversari com el supermercat més antic d'Espanya.


Comentaris

envia el comentari