Catalunya Diari

Capraboacasa llença un servei exprés d’entrega a domicili el mateix dia

El servei no té costos addicionals per al client. Es pot sol·licitar la compra fins a les 13.00 hores del dia per a rebre’l el mateix dia, a partir de les 16.00 hores i fins a les 22.00 hores.

Caprabo, companyia de supermercats pionera en la venda d’alimentació per internet, llença un servei d’entrega a domicili de la compra online el mateix dia i amb el menor temps d’entrega, de fins a 3 hores. D’aquesta forma, Caprabo millora l’experiència de compra per internet i elimina la barrera de la compra online que pot suposar rebre els productes l’endemà. Amb aquesta iniciativa Caprabo incideix en els atributs d’innovació, modernitat, qualitat i servei, que constitueixen algunes de les principals apostes estratègiques de la companyia. El servei no té costos addicionals per al client. Es pot sol·licitar la compra fins a les 13.00 hores del dia per a rebre’l el mateix dia, a partir de les 16.00 hores i fins a les 22.00 hores. És a dir, un temps entre compra i entrega de 3 hores, convertint així a Caprabo en el supermercat que permet rebre la compra per internet amb el menor marge d’entrega.

El servei es va posar en marxa el passat 17 de maig. En els seus primers dies, els clients que han optat per sol·licitar l’entrega al mateix dia han estat el 42%, molt per sobre de les previsions realitzades per Caprabo per a l’entrega exprés. Julian Sánchez, director de Capraboacasa explica que «a Capraboacasa treballem la venda d’alimentació des d’una perspectiva integral. Per una banda, com realitza la compra el nostre client -vàrem ser pioners en llençar el supermercat online i els primers en comptar amb una app - i, per l’altra, com rep la compra aquest client. Des d’aquest àmbit hem liderat la posada en el mercat de serveis com el Click&Collect i el Click&Drive. Ara, amb el servei d’entrega exprés fem un pas molt rellevant en el nostre sector. És un gran avanç en allò que el mateix client demana».


Comentaris

envia el comentari