Catalunya Diari

Els CAPs de Lleida estrenen uns caixers autoservei

Els centres lleidatans que s’han dotat amb aquests equipaments han estat el CAP Bordeta-Magraners i el CAP Eixample de la ciutat de Lleida, i el CAP Mollerussa, el CAP Tàrrega i el CAP Cervera
Imatge d'una de les màquines
Imatge d'una de les màquines | LleidaDiari.cat

Durant els mesos de juny i juliol d'aquest any, s'ha dut a terme a diferents centres de l'àmbit de l'atenció primària de Lleida la instal·lació de caixers d'autoservei, a través dels quals la ciutadania podrà realitzar algunes de les gestions referents a la seva atenció. A finals de 2017 es va iniciar una prova pilot del projecte a Lleida capital amb la instal·lació d'un caixer d'autoservei al CAP Onze de Setembre.

 

Els centres dotats amb aquests equipaments són: el CAP Bordeta-Magraners i el CAP Eixample de la ciutat de Lleida, i el CAP Mollerussa, el CAP Tàrrega i el CAP Cervera.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Les accions que es podran realitzar

Un cop posats en funcionament els caixers d'autoservei, a través d'aquests equipaments es podran realitzar accions com ara:

  

  

Demanar cita prèvia per al metge de família

  

  

Consultar les visites pendents

  

  

Imprimir una còpia del pla

  

  

Consultar informació

  

  

Informar el professional que ja s'ha arribat al centre

  

  

Imprimir justificants

  

  

Respondre enquestes de satisfacció

  

  

Visualitzar continguts multimèdia

  

  

 

Un canvi de model en l'atenció a la ciutadania als centres de salut

Aquesta acció s'emmarca dins del Projecte d'Apoderament dels Professionals de Gestió i Serveis, que cerca un canvi de model en l'atenció a la ciutadania als centres de salut. Aquest projecte aposta per una atenció més personalitzada en què els professionals administratius dels centres tinguin un paper més rellevant en el procés assistencial.

 

La manera d'aconseguir-ho és diferenciar aquelles tasques que no aporten cap valor afegit a l'atenció (i que es poden fer per altres vies agilitzant-ne els tràmits sense haver d'esperar), d'aquelles que requereixen la intervenció d'algun professional dels centres.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari