Catalunya Diari

Carrefour busca a més de 6.700 persones per treballar aquest estiu

L'empresa contractarà nous empleats tant per hipermercats com per supermercats i d'altres filials
Un dels centres de Carrefour | Cedida

Carrefour ha comunicat que de cara a la pròxima temporada d'estiu té previst contractar a més de 6.700 persones per treballar als seus establiments de l'estat espanyol, segons ha recollit 'La Vanguardia'. La companyia, que busca personal de reforç per a l'època estival, oferirà feina tant per hipermercats com per supermercats i d'altres filials, com les seves agències de viatges, gasolineres i serveis financers.

Si parlem dels llocs de feina que oferirà l'empresa, es troben tots relacionats amb l'atenció al públic, és a dir, línia de caixa, reposició, punt de venda de productes frescs, electrònica i electrodomèstics, entre altres. De tots els escollits, Carrefour preveu que el 90% cobreixi les vacants dels hipermercats mentre que el 10% restant faci el mateix en les filials.

 

D'altra banda, el perfil de treballadors que la cadena de supermercats està buscant, des del departament de recursos humans de Carrefour estan interessats a contractar especialment als joves que busquen per primera vegada feina, així com estudiants i universitaris. També valoraran positivament altres candidatures com perfils diferents dels mencionats. D'aquesta manera, la cadena es prepara per afrontar el que s'espera que serà una intensa època estival. Pots enviar el teu currículum aquí.Comentaris

envia el comentari