Catalunya Diari

Els carrers de Lleida queden pràcticament buits després de l'entrada en vigor del toc de queda

L'afluència de vehicles i gent ha baixat dràsticament, amb l'excepció d'alguns repartidors de menjar

Pla general del carrer Prat de la Riba de Lleida amb molts pocs cotxes després de l'entrada en vigor del toc de queda
Els carrers de Lleida queden pràcticament buits després de l'entrada en vigor del toc de queda | LleidaDiari.cat

El toc de queda que ha entrat en vigor aquest diumenge a les deu de la nit ja s'ha començat a notar als carrers de Lleida, on a partir d'aquesta hora l'afluència de vehicles i gent als carrers ha disminuït de manera dràstica.

Poc abans de l'inici de les restriccions, a la plaça de Ricard Vinyes, un dels punts cèntrics de la ciutat, s'hi ha vist veïns caminant, passejant el gos o estudiants amb maletes que anaven a casa. A partir de les deu en punt però, el nombre de persones al carrer ha baixat, igual que també ho ha fet el nombre de vehicles. El que sí que s'ha continuat veient amb certa freqüència després del toc de queda han estat repartidors de menjar a domicili que encara estaven repartint les comandes. Des de l'inici de la pandèmia, és el tercer cop que s'apliquen restriccions a la mobilitat a Lleida, després de la declaració de l'estat d'alarma al març, del confinament perimetral el passat mes de juliol i ara aquesta nova restricció de mobilitat fixada entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El Govern planteja un confinament de cap de setmana davant les mesures «insuficients» de l'estat d'alarma

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, ha admès que una de les opcions que hi ha sobre la taula és el confinament de cap de setmana. En una entrevista a 'Catalunya Ràdio', Budó ha assenyalat que és quan hi ha més interacció social i ha remarcat que comença a haver-hi una tensió «important» al sistema sanitari.

«Hem d'evitar el confinament del març, a no ser que sigui estrictament necessari i l'única opció que puguem aplicar. Per això hem d'explorar diferents escenaris i un escenari podria ser aquest», ha afegit. La també portaveu del Govern ha criticat el decret d'estat d'alarma del govern espanyol. El considera «insuficient» perquè «limita» les decisions de les autonomies i no va acompanyat de mesures econòmiques compensatòries.


Comentaris

envia el comentari