Catalunya Diari

Carta oberta a un ajuntament desesperat

Carta oberta a un ajuntament desesperat| Els Amics de la Lletja

 

  

En resposta a un article publicat per José Crespin, actual gendre i cap de gabinet de l'alcalde de Lleida, en el bloc "MOVILIZATE" de la Joventut Socialista de Salou el mes de maig de 2005, i que hem descobert fa poc gràcies a una piulada pública d'@osistere, a qui volem agrair per endavant que ens deixi anomenar-lo des d'aquí.

  

 

  

Fa molt que ens coneixem. De fet, us coneixem nosaltres perquè vosaltres encara no sabeu qui som i només apunteu a teories de la conspiració. Des del 1979 la nostra memòria no recorda un altre govern a la Paeria de Lleida que no sigui socialista, llevat d'un personatge nefast que es deia Oronich. Malauradament només coneixem una manera de manar: la d'endeutar-se sense límit i col·locar familiars i amics -amb carnet- a l'ajuntament. És una pena que una dels pocs cops que ens responeu sigui el gendre de l'alcalde dient que amb el seu sou contribueix a pagar sanitat de malalts com nosaltres.

  

 

  

Que teniu contra nosaltres? Us rebenta que no seguim el vostre clientelisme o som d'aquells ciutadans dels que l'alcalde és enemic acèrrim? Recordeu que deia Ros el dia de les eleccions del 2003? Ai no, calla, que va entrar per la porta del darrera i es va fer alcalde sense que ningú el votés, com l'Ana Botella. Si que ens haguéssim pogut estar calladets i abraçar el populisme que practiqueu des de sempre però ja ens hem acostumat al vostre món de fantasia, on tot és bonic a Lleida, sobretot al casc antic, per posar un exemple.

  

 

  

No us tenim rancúnia, sinó tot el contrari. Ens feu pena, molta pena. Ens fa pena que durant tot aquest temps la nostra ciutat hagi malgastat tants i tants diners. Ens fa pena que aquest alcalde hagi sigut tan protagonista dels mitjans afins. Ens fa pena que no hagi donat a molts dels joves de Lleida les oportunitats i suport que mereixien i en canvi els hagi ofert ser com a molt mileuristes treballant per les grans superfícies que han enfonsat el comerç local que tant defenseu.

  

 

  

Sabeu quina és la diferència entre nosaltres i vosaltres? Que algun dia deixareu de governar i s'acabarà el "cortijo" que teniu muntat i que penseu que és vostre (mireu la Diputació de Barcelona). Però nosaltres seguirem denunciant el que passi a Lleida,  perquè aquesta ciutat no es mereix tenir el govern que ha tingut. I sabeu què ens fa forts? Que som lliures de qualsevol disciplina de partit i els que ens segueixen s'adonen que no tot és el full parroquial "filoROSista" que envieu a les bústies pagat amb els diners del contribuent. Això és el que fa gran la democràcia: quan vinguin les properes eleccions us tocarà visitar avis i abraçar nens petits, però els Amics de la Lletja ja s'encarregaran, entre tots, de recordar-vos allò que heu dit i no heu complert, aquelles taxes que heu pujat, aquell IBI... i valorant la vostra gestió els ciutadans tindran l'arma més poderosa que poden tenir sobre vosaltres: el seu vot, el poder del seu vot.

  

 

  

Els Amics de la Lletja

Comentaris
Josep Roman
He llegit el text original al qual responeu i va identificat amb noms i cognoms. Per què vosaltres no feu el mateix?\r\nJosep Roman\r\[email protected]_roman

envia el comentari