Catalunya Diari

Pablo Casado es queda atrapat en un ascensor de la Seu Vella, a Lleida

El líder popular va entrar-hi amb més d'una desena de persones, i el sobrepès que registrava l'aparell va provocar que s'acabessin quedant tots tancats

Lleida
Pablo Casado es va quedar atrapat en un ascensor de la Seu Vella, a Lleida | CatalunyaDiari.cat

Curiós moment el que va protagonitzar aquest dijous el president del PP, Pablo Casado. El líder popular es va quedar atrapat durant uns minuts en un ascensor que hi ha a l'interior de la Seu Vella de Lleida, juntament amb una catorzena de persones més. En les imatges que s'han compartit del moment, es pot apreciar com Casado no gaudeix massa amb la situació, ja que la seva cara d'angoixa fa patent que no es troba del tot còmode.

Pablo Casado va visitar Lleida, Girona i Barcelona

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, va visitar dijous diversos llocs de rellevància del territori català. Així les coses, es va poder veure al popular a Barcelona, Girona i Lleida, i va ser en aquesta última ciutat on es va produir tot l'enrenou. I és que, després de conduir un acte oficial de la seva formació, el polític va desplaçar-se fins a la Seu Vella, un dels monuments més emblemàtics de la ciutat.

Qualsevol que hagi visitat aquesta impressionant catedral de la capital del Segrià sap que, per accedir-hi, es pot fer ús d'un ascensor i així evitar esgotaments innecessaris. Amb tot, la capacitat màxima de l'aparell és de deu persones, quelcom que el grup liderat per Casado va passar per alt malgrat les advertències que havien rebut prèviament.

L'ascensor tenia capacitat per a 10 persones

Així les coses, i gràcies a la gravació compartida a posteriori del moment, es pot apreciar com el grup que entra a l'ascensor està format, com a mínim, per unes quinze persones. I, com no podia ser d'altra manera, les portes de l'aparell es van quedar bloquejades, i els seus ocupants atrapats a l'interior.

De manera que els guardaespatlles es van veure obligats a trucar als serveis d'emergència per tal de poder sortir d'allí. Al cap d'una estona, i gràcies a dos agents dels Mossos d'Esquadra que es trobaven a l'exterior de la Seu, els presents van ser alliberats.

Cal destacar que mentre realitzaven les tasques de salvament, el líder dels populars lamentava el següent: «Clar, és que l'ascensor té capacitat per a 10 i som bastants més».


Comentaris

envia el comentari