Catalunya Diari

La Cavalcada de Reis a Lleida provocarà diversos talls de trànsit

Es demana atendre les indicacions que rebeu dels voluntaris de Protecció Civil, agents del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana

Una carrossa de la Cavalcada de Reis a Lleida el gener del 2019
La Cavalcada dels Reis Mags a Lleida provocarà talls de trànsit | LleidaDiari.cat

La Cavalcada dels Reis Mags de Lleida s'inicia aquest diumenge amb l'arribada de Ses Majestats a les 17.45 hores a l'estació de trens. Seguidament, donarà inici la desfilada a les 18.00 hores de la tarda pel centre neuràlgic de la ciutat.

En aquest sentit, i segons ha informat la Guàrdia Urbana, per a poder garantir la formació prèvia, desfilada i sortida posterior a la seva finalització, de la comitiva de carrosses i vehicles que conformaran la Cavalcada en l'itinerari descrit amb anterioritat, hi han previstos una sèrie de desviaments.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Desviaments previstos

1.- Sobre les 16,00 hores es desviarà el trànsit de la Pça Berenguer IV. Els punts de tall seran les cruïlles d'Anselm Clavé amb Comtes d'Urgell, Pp Viana amb Comtes d'Urgell i Victorià Muñoz amb Camí de Granyena.

  

es desviarà el trànsit del Pont Vell i Pça Agelet i Garriga

  

 es desviarà el trànsit del Pont de la Universitat i Pça d'Espanya

  

L'Estació d'Autobusos de Lleida quedarà afectada pel pas de la Cavalcada i en el tram horari entre les 18 i les 21 hores

  

La celebració de la Cavalcada afectarà en més o menys mesura als tres ponts centrals de la ciutat. 

Altres afectacions al trànsit

Per la seva banda, mentre duri la Cavalcada, la connexió entre el barri de Pardinyes i el centre de la ciutat amb vehicle, no es podrà fer per l'Av Segre. S'haurà de realitzar pel c. Comtes d'Urgell i l'Av. Prat de la Riba Els autobusos de les línies que circulen per l'itinerari de Cavalcada també seran desviats. Quedaran anul·lades de la seva ubicació natural les parades de Taxis de la Pça Berenguer i de l'Av Blondel.

Mentre duraran les afectacions de trànsit en els carrers on estan ubicades es traslladaran temporalment a les proximitats (l'Av Pp de Viana i Av Catalunya respectivament). El pas de la Cavalcada de Reis alterarà, com cada any, el normal funcionament dels pàrquings soterrats de la plaça de Sant Joan i el de l'Av de Madrid. Ateneu en tot moment les indicacions que rebeu dels voluntaris de Protecció Civil, agents del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana desplegats per l'itinerari.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari