Catalunya Diari

CCOO demana a Salut que analitzi les ràtios de personal al centre sociosanitari Nadal Meroles de Lleida

El sindicat reclama un augment del personal i que tots els treballadors facin jornades laborals de set hores

El responsable de Sanitat de CCOO de Terres de Lleida es va reunir el dilluns amb el delegat territorial de Salut per exposar-li la situació que pateix el personal sanitari del centre sociosanitari Nadal Meroles de la capital del Segrià en relació amb les ràtios de personal. I, és que el sindicat considera «totalment insuficients» les ràtios en el torn de nit i, per això, reclama que s'incrementi el personal d'aquest torn en una infermera i tres auxiliars d'infermeria.

També considera que caldria millorar les ràtios del personal auxiliar d'infermeria en el torn de tarda. Segons el sindicat, «s'hauria de passar tot el personal a set hores i eliminar els llocs de treball de cinc hores». Pel que fa al torn de matí, CCOO aposta per recuperar el reforç de quatre hores del personal auxiliar d'infermeria.

El sindicat recorda que es tracta d'una empresa que el seu contracte programa és finançat, pràcticament en un 98%, per la Generalitat. En aquest sentit, des de CCOO van plantejar al responsable de Salut la possibilitat que presti el servei una empresa pública de la Generalitat un cop finalitzi la concessió actual, l'any 2020.


Comentaris

envia el comentari