Catalunya Diari

CCOO exigeix a l'escorxador lleidatà Milsa la readmissió immediata d'un delegat sindical acomiadat

CCOO exigeix a l'escorxador lleidatà Milsa la readmissió "immediata" d'un delegat sindical acomiadat| Text i fotografia: ACN

 

CCOO d'Indústria de Catalunya denuncia un nou cas de "persecució sindical i vulneració dels drets de llibertat sindical i de representació", després de l'acomiadament a principis de setembre d'un delegat d'aquesta organització sindical i membre del comitè d'empresa de l'escorxador Milsa de Lleida. 


CCOO exigeix a la direcció de la firma la seva readmissió "immediata" i li adverteix que durà a terme "totes les accions sindicals i jurídiques oportunes" per aconseguir que l'empleat acomiadat recuperi el seu lloc de treball. En aquest sentit, CCOO ha convocat pel pròxim divendres al matí una concentració davant les portes de Milsa en suport al treballador acomiadat i per denunciar "la repressió sindical que practica l'empresa", que pertany al grup Vall Company.
 
La direcció de Milsa va acomiadar el treballador a principis de setembre, "coincidint amb la campanya de denúncia contra la precarietat laboral existent a l'empresa per part dels sindicats i el comitè d'empresa", segons han explicat des de CCOO. "En comptes d'intentar solucionar els problemes existents, l'empresa va acomiadar el treballador per denunciar públicament la precària situació laboral a Milsa, on només un 15% dels treballadors estan contractats directament per l'empresa", segons asseguren des de CCOO.
 
El 19 d'octubre passat es va celebrar l'acte de conciliació per l'acomiadament d'aquest delegat al CEMAC de Lleida, que va finalitzar sense acord entre les parts.

Comentaris

envia el comentari